Opastusta lähellä.fi -palvelun käyttöön

Hämeen Setlementin järjestöyhteistyön tiimi auttaa mielellään lähellä.fi palvelun käyttöönotossa, käytössä ja ongelmatilanteiden ratkomisessa. Ole tarvittaessa yhteydessä. Järjestöyhteistyön työntekijöiden yhteystiedot.


Ilmoitamme palvelun käyttökoulutuksista ja neuvontatilaisuuksista tämän sivuston tapahtumissa ja järjestöyhteistyön uutiskirjeissä.


Tietoa yhdistystoiminnan rahoitukseen

Yhdistyksille suunnatussa rahoitusoppaaseen on koottu tietoa eri avustus- ja rahoituslähteistä. Mukana on tutuista kuntien avustuksista lähtien aina säätiöiden ja ministeriöiden rahoituksiin asti avustusmuotoja. Oppaaseen on koottu suorat linkit rahoituksen myöntäjän sivuille, josta löytyy tarkempaa tietoa aikatauluista ja hakukriteereistä. Viimeisin päivitys tehty 2.2.2024

Kopiointi- ja tulostuspalvelu Hämeenlinnan seudulla

Hämenlinnan seudun järjestöyhteistyö tarjoaa kopiointi- ja tulostuspalvelua yhdistyksille Hämeenlinnan Kumppanuustalolla. Kopiointi ja tulostuspalvelusta veloitetaan 0,20€/a4-sivu. Etukäteen on hyvä olla yhteydessä järjestöassistenttiin ja sopia aika tulostusten tai kopioiden noutamiseen.


Jenni Eronkoski, jenni.eronkoski(at)hameensetlementti.fi, 050 411 6476